Σελίδες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αστυνομική ενημέρωση – Ν. Μεσσηνίας

Αφέθηκε ελεύθερος νεαρός από το Κοπανάκι
Νεαρός ποδοσφαιριστής , από το Κοπανάκι , προχθές, προσήχθη στην Αθήνα, από άντρες της Διεύθυνσης Οικονομικού Εγκλήματος και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Συγκεκριμένα, κλιμάκιο από την Αθήνα, αποτελούμενο από 15 άνδρες, προχθές το πρωί, μετέβη στο Κοπανάκι και «ξεσκόνισαν» στην κυριολεξία το σπίτι και το κατάστημα που διατηρεί ο νεαρός στην περιοχή.
Αργότερα, ο νεαρός προσήχθη, στην Αθήνα ,στα γραφεία των ανωτέρω Υπηρεσιών , ώστε να δώσει τις ανάλογες εξηγήσεις για κάποιες ενέργειές του, που κρίθηκαν ύποπτες. Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι η προσπάθεια του να διαπράξει  απάτη με πιστωτικές κάρτες. Σύμφωνα, με πληροφορίες ,είχε καταφέρει να σπάσει κωδικούς πιστωτικών καρτών, χωρίς όμως να αποσπάσει χρήματα από αυτές.

Κλοπές στα Φιλιατρά
Εξοχικές κατοικίες και αγροικίες  είχαν στόχο, το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή, άγνωστοι δράστες στα Φιλιατρά.
Όπως δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής, σε πέντε τουλάχιστον σπίτια, μπήκαν άγνωστοι αφαιρώντας  από μικροαντικείμενα ως και οικιακές συσκευές.
Τον τελευταίο καιρό , οι κλοπές έχουν αυξηθεί αισθητά, με τους  αγνώστους να παίρνουν από οικιακές συσκευές , ζώα μέχρι και ρούχα από τις μπουγάδες.
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι κάτοικοι, η δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος των Φιλιατρών , δεν επαρκεί για να αστυνομευτεί  όλη η περιοχή.

Συνελήφθησαν δύο άτομο για κλοπή
Από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Μεσσηνίας συνελήφθησαν , χθες  το απόγευμα στην Καλαμάτα για κλοπή κατά συναυτουργία.
Συγκεκριμένα δύο Ρομά ηλικίας 19 και 20 ετών αντίστοιχα, κατά τις μεσημεριανές ώρες χθες, πήραν το Ι.Χ. 73χρονου και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μεσσηνίας, συνελήφθησαν, ενώ το όχημα που είχαν αφαιρέσει, κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον παθόντα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Κοντομηνά Ιωάννα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου