Σελίδες

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ

Μνημόνιο και μνημόσυνο , κυβέρνηση ή γραφείο τελετών  ;
Ο ανθρώπινος οργανισμός μερικές φορές καλλιεργεί υιούς και μικρόβια τα οποία προκαλούν  αρρώστιες  που οδηγούν ακόμα και το τέλος ζωής . Πολλές φορές , οι επιστήμονες υποστηρίζουν , ότι με κάποιες μεθόδους θεραπείας , καταλήγουμε στην πρόκληση νέων ασθενειών . 
Κρατώντας λοιπόν το παραπάνω στο μυαλό σας , κάντε ένα γρήγορο παραλληλισμό στην πολιτική ζωή του τόπου μας .
Είμαι 32 ετών , και από τότε που άρχισα να θυμάμαι τον εαυτό μου , το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας , αποτελείται από τα ίδια πολιτικά πρόσωπα , τα οποία αφήνουν σε απογόνους τους την εξουσία. Παπανδρέου , Καραμανλής , Μητσοτάκης - Μπακογιάννη , με οδούς εξουσίας ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία . Ένας οργανισμός που όλα τα χρόνια καλλιεργεί μικρόβια και ασθένειες στην ίδια τη χώρα . 
Αλήθεια σε τι διαφέρουν οι πολιτικοί μας από τους ηθοποιούς ;
Οι ηθοποιοί υποκρίνονται πάνω στην σκηνή μέσα από το ρόλο τους , ενώ οι πολιτικοί υποκρίνονται μια ζωή και πολλές φορές μάλιστα χωρίς ρόλο .
Δυστυχώς διαχειρίζονται τη ζωή μας , χωρίς να πρεσβεύουν καμία ιδεολογία , χωρίς να αγωνίζονται για τις αξίες μας , θυσιάζοντας κάθε μέρα την ελπίδα μας .
Αλλαγή ή μεταρρύθμιση ή Ανατροπή ή αγώνας ή ότι άλλο προβάλλουν δεν είναι να δημιουργείς πολιτικά μαγαζάκια για να κάνεις επίδειξη δυνάμεως αντλώντας ψήφους για εξασφάλιση κονδυλίων και εδρών στο Ελληνικό κοινοβούλιο .
Πολιτικοί που αμείβονται αδρά κάθε μήνα για να μας οδηγούν πιο σύντομα σε πιο μαύρες μέρες , σκοτώνοντας το μέλλον της νέας γενιάς , πολιτικοί που δεν έχουν εργασιακή εμπειρία προσπαθούν με θεωρίες να δώσουν λύσεις , πολιτικοί της μίζας και της λαμογιάς μιλάνε για νέα σελίδα της χώρας . 
Αναγκαία αλλαγή του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας , τώρα περισσότερο από ποτέ , ένα σύστημα χωρίς παρατάξεις και χρώματα αλλά με πρόσωπα . Καιρός να επιλέγουμε πρόσωπα και όχι κόμματα και ονόματα . 
Όσο εμείς επιτρέπουμε αυτούς να μας κυβερνάνε είμαστε συνυπεύθυνοι για το μέλλον μας , για την καταστροφή της χώρας μας . 
Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από Γκόρτσους , αλλά από πατριώτες από γνήσιους Έλληνες που θα συμβάλουν με τις ιδέες τους αλλά και το έργο τους στην πρόοδο και στην ανάπτυξη  της χώρας αλλά και στην αναγέννηση του Ελληνικού έθνους .
Καιρός λοιπόν για αυτοκάθαρση ,  τέλος στους δήθεν Δημοκράτες , το Ελληνικό Πνεύμα είναι που πρέπει να αφυπνίσουμε για να οδηγηθούμε στην κορυφή , εκεί που μόνο οι ΈΛΛΗΝΕΣ μπορούν να στέκονται και να μιλάνε υπερήφανοι για Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α .
Η πτώχευση δεν είναι οικονομική αλλά πολιτική πτώχευση . 300+ κάλπικοι βουλευτές , που προκαλούν δυσλειτουργία όλα αυτά τα χρόνια στις ζωές μας , εμείς θα τους αφήσουμε ελεύθερους ;
Νίκων Μάρρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου