Σελίδες

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Καθολική συμμετοχή των καταστημάτων στην Νεάπολη Λακωνίας




φωτο Κων/νος Τσαλαβούτας

Καθολική ήταν η συμμετοχή των καταστηματαρχών και δημόσιων υπαλλήλων στην σημερινή πανελλαδική απεργία. Για πρώτη φορά όλοι οι καταστηματάρχες έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους , στην περιοχή των Βατίκων ,συμπεριλαμβανομένων και δύο μεγάλων Σουπερ Μάρκετ, συντασσόμενοι στην απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου. Αλλά και οι δημόσιες υπηρεσίες, στο μεγαλύτερο βαθμό τους παρέμειναν κλειστές, διαμαρτυρόμενοι  με  τον τρόπο αυτό  οι εργαζόμενοι, ενόψει της  ψήφισης του πολυνομοσχεδίου ,αύριο στην Βουλή.
φωτο Κων/νος Τσαλαβούτας
Μιλώντας με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βατίκων και αντιπρόσωπο της Ομοσπονδίας Εμπόρων  κ. Κων/νο Τσαλαβούτα  μας εξέφρασε την ικανοποίηση  του  για την συμμετοχή των καταστηματαρχών της περιοχής, στις σημερινές κινητοποιήσεις, τονίζοντας ότι «είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοια συμμετοχή σε απόφαση το Συλλόγου για κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των δύο μεγάλων Σ/Μ.».
Ρωτώντας τον αν πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες κινητοποιήσεις μας είπε ότι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου , θα γίνει εκ νέου συγκέντρωση ώστε να αποφασιστούν οι περεταίρω κινητοποιήσεις, κλείνοντας την σύντομη αυτή συνομιλία μας ο κ. Τσαλαβούτας ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους συναδέλφους του για την συμμετοχή τους στην σημερινή απεργία, αλλά και στην συγκέντρωση που ακολούθησε στην παραλία της Νεάπολης .
Κοντομηνά Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου