Σελίδες

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Αστυνομική ενημέρωση – Ν. Κορινθίας


Την Δευτέρα 17-10-2011 στις 06.15 το απόγευμα ,στο Ζευγολατιό Κορινθίας, 2 άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καύσιμων, και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, αφού τραυμάτισαν τον ημεδαπό υπεύθυνο του καταστήματος, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν. Κορίνθου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Δράστες αναζητούνται.
Την ίδια μέρα στις  13.30 το μεσημέρι, στο  Βραχάτι Κορινθίας, 2 άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ακινητοποίησαν 32χρονο ημεδαπό οδηγό Ι.Χ.Ε αυτοκίνητου και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Εξιχνιάστηκαν τρείς περιπτώσεις εκβίασης ιδιοκτητών
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Α. Τ. Κιάτου, στην περίπτωση που αφορούσε την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε κατ’ εξακολούθηση ιδιοκτήτες κλεμμένων οχημάτων, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, οι ίδιοι δράστες είχαν διαπράξει και άλλες περιπτώσεις εκβίασης ιδιοκτητών κλεμμένων οχημάτων.1.Τον Απρίλιο του 2011, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με 48χρονη ημεδαπή, από την οποία την 06-04-2011 είχαν αφαιρεθεί 2 Ι.Χ Επιβατηγά οχήματα και 1 μοτοσυκλέτα και η σχετική κλοπή είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Βούλας Αττικής και απαίτησαν να καταθέσει χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, προκείμενου να της επιστρέψουν τα οχήματά της.
2. Στις 21 Ιουνίου 2011, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με 44χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη Ι.Χ φορτηγού αυτοκινήτου, το οποίο είχε αφαιρεθεί την 18-7-2011 και η κλοπή είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Πειραιώς και απαίτησαν να καταθέσει χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να του επιστρέψουν το όχημα του.
3.Στις 21 Ιουνίου 2011, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με 32χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη μοτοσικλέτας, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στο Β’ Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου και απαίτησαν να καταθέσει χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να του επιστρέψουν την μοτοσικλέτα.
H αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Α. Τ. Κιάτου προκειμένου να εξακριβωθεί η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Αναζητούνται τρεις δράστες για ληστεία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, δύο εκ των οποίων επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένας  σε μοτοσικλέτα, οι οποίοι την Δευτέρα 17-10-2011, το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, ακινητοποίησαν 32χρονο ημεδαπό, που επέβαινε σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Προανάκριση διενεργείται από το Α. Τ.  Βραχατίου.
Κοντομηνά Ιωάννα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου