Σελίδες

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΠΟΥΖΑ

Την εξής δήλωση μας έκανε πριν από λίγο, το στέλεχος της Ν.Δ. και πρώην πρόεδρος ΝΕΤΠ Αντωνία Μπούζα ,σχετικά με τα σημερινά επεισόδια στην παρέλαση για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου.
«Τα γεγονότα που συνέβησαν σήμερα σε όλη την Ελλάδα , αλλά κυρίαρχα στη Θεσσαλονίκη και είχαν ως αποδέκτη τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας μας βυθίζουν όλους στη θλίψη και την αγωνία για το μέλλον της Πατρίδας μας.
Η χώρα μας μετρά τις πληγές της και μπορεί να είναι κατανοητή η αγανάκτηση ,δεν πρέπει να χαίρονται όμως ,όσοι τραυμάτισαν την εθνική μας γιορτή, πλήγωσαν την εθνική μας υπερηφάνεια και αμαύρωσαν την εικόνα όλων των Ελλήνων.
Οι αντιδράσεις αυτές είναι ολέθριες, με αποτελέσματα που δεν ωφελούν τον τόπο.
Ο λαός πράγματι ,βιώνει τη χειρότερη οικονομική και κοινωνική κρίση της μεταπολιτευτικής περιόδου εξαιτίας της ανικανότητας και της αναλγησίας της κυβερνητικής πολιτικής.
Η χώρα είναι ακυβέρνητη, αλλά δεν πρέπει να μπερδεύεται η Ελληνική ιστορία και τα σύμβολά μας με την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου. Όλοι μας πρέπει να καταβάλουμε προσπάθειες για να μη διχαστεί ο λαός μας ,αυτήν την κρίσιμη στιγμή για το μέλλον μας . Είναι εθνικό μας καθήκον.»
Αντωνία Μπούζα-Κωνσταντέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου