Σελίδες

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Παραίτηση του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. κ. Αδαμόπουλου


Πηγή: Εφημ. ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ

Mε παραίτηση από την Τοπική απάντησε στις πιέσεις ο Δ. Αδαμόπουλος
-Επίσημα η Ν.Δ. με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας έχει στηρίξει το συνδυασμό του κ. Γκούμα
Όχι μόνο δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του από την προεδρία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, όπως πρόσφατα ο γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Δ. Ζωντανός είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα πιεσθεί να κάνει, αλλά ο κ. Δημήτρης Αδαμόπουλος παραιτήθηκε χθες και από πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. στην Καλαμάτα, για να μη θεωρηθεί, όπως λέει, ο ίδιος «κομματικός εντεταλμένος».
Αυτό δίνει νέα τροπή στα εκλογικά δρώμενα στο χώρο του Επιμελητηρίου, αλλά και στα τοπικά κομματικά, αφού επίσημα η Ν.Δ. με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας έχει στηρίξει το συνδυασμό του κ. Γκούμα.
Τις προηγούμενες ημέρες το πολιτικό παιχνίδι «κάτω από το τραπέζι» ήταν ιδιαίτερα έντονο και απέναντι στις πιέσεις που δέχτηκε ο κ. Αδαμόπουλος για να αποσυρθεί από τις εκλογές του Επιμελητηρίου, απαντά σήμερα με ανακοίνωση...που δημοσιεύεται , με την παραίτησή του από την κομματική θέση που έχει εκλεγεί.
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι οι προσεχείς εκλογές στο Επιμελητήριο, με τις σημερινές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, επιβάλλουν να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων.
Υπενθυμίζει, βέβαια, ότι την προηγούμενη πενταετία ηγήθηκε συνδυασμού στις εκλογές του Επιμελητηρίου και ξεκαθαρίζει πως με υπευθυνότητα, ήθος και μεράκι θα διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου.
«Επειδή, όμως, πιστεύω στην ανεξάρτητη και αυτόνομη λειτουργία του Επιμελητηρίου και για να μη θεωρηθώ κομματικός εντεταλμένος, παραιτούμαι από πρόεδρος της Δημοτικής Τ.Ο. της Ν.Δ. Καλαμάτας, ώστε να υπηρετήσω το Επιμελητήριο Μεσσηνίας χωρίς εξαρτήσεις και άλλες σκοπιμότητες», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Αδαμόπουλος.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι προσεχείς εκλογές για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στις 05, 06,07 και 08 Δεκεμβρίου 2011, στις σημερινές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, επιβάλλουν να σταθούμε όλοι μας στο ύψος των περιστάσεων, ώστε η πατρίδα μας να επανέλθει σύντομα σε ομαλούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης.
Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που μαραζώνουν της επιχειρηματικότητα και απειλούν με αφανισμό, κυρίως τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα την οικονομική εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας.
Στη Μεσσηνία την προηγούμενη πενταετία ηγήθηκα συνδυασμού με σκοπό την συμβολή μας, στη βελτίωση του επιχειρηματικού κόσμου και δεσμευτήκαμε ότι θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του Επιμελητηρίου, ως υπεύθυνοι επαγγελματίες. Με υπευθυνότητα, ήθος και μεράκι, εκμεταλλευόμενοι την πλούσια εμπειρία και τις γνώσεις μας, θα διεκδικήσουμε και πάλι την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου.
Επειδή όμως πιστεύω στην ανεξάρτητη και αυτόνομη λειτουργία του Επιμελητηρίου και για να μην θεωρηθώ κομματικός εντεταλμένος, παραιτούμαι από πρόεδρος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ Τ.Ο. της Ν.Δ. Καλαμάτας, ώστε να υπηρετήσω το Επιμελητήριο Μεσσηνίας χωρίς εξαρτήσεις και άλλες σκοπιμότητες.
Δημήτρης Αδαμόπουλος
-Κτηματομεσίτης και Ασφαλιστής
-Επικεφαλής μειοψηφίας Επιμελητηρίου Μεσσηνίας
-Υποψήφιος πρόεδρος «Συνεργασία για την Ανάπτυξη στη Μεσσηνία»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου