Σελίδες

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αστυνομική ενημέρωση- Νομός Μεσσηνίας

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά.
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας ημεδαπός, 38χρονος, για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 38χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν, τρείς συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 50γρμ.
Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά.
Συνελήφθη, χθες  το μεσημέρι, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 56χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Νόμου Περί  Ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας  πληροφορίες που είχαν, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 56χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν, ποσότητα 97γραμ ακατέργαστης κάνναβης,.
Ο 56χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Κοντομηνά Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου