Σελίδες

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αστυνομική ενημέρωση - Ν.Λακωνίας

Εξιχνίαση κλοπών και απόπειρες κλοπών σε οικίες στην περιοχή της Σπάρτης.Δικογραφία για  11 άτομα, δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σχηματίστηκε για δέκα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών σε οικίες, στην περιοχή της Σπάρτης.
Αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες αλλά και μετά από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, κατέληξαν στον σχηματισμό της δικογραφίας, για 11 ημεδαπούς Ρομά, ηλικίας από 17 έως και 30 ετών. Από αυτούς την Παρασκευή συνελήφθησαν ένας 17χρονος και ένας  28χρονος στα πλαίσια του αυτόφωρου.
Συγκεκριμένα οι ανωτέρω ,από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο έμπαιναν σε σπίτια και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.
Συνολικά από την δράση τους, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 10.090 ευρώ περίπου, καθώς επίσης κοσμήματα και χρυσαφικά, που η αξία τους ανέρχεται στα 45.050 ευρώ, ενώ ερευνάται και η περαιτέρω συμμετοχή τους, σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων πράξεων.
Σε βάρος του 17χρονου και του 28χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.
Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Εβδομαδιαία δραστηριότητα Τροχαίας για τον Ν.Λακωνίας.
Από το από 10-10-2011 έως 16-10-2011 στον Νομό Λακωνίας συνέβησαν δύο τροχαία ατυχήματα, ένα με δίκυκλο με συνέπεια να τραυματισθεί θανάσιμα ένα άτομο. Ένα ατύχημα με ΙΧ αυτοκίνητο από το οποίο τραυματίστηκαν δύο ατομα σοβαρά.
Βεβαιώθηκαν συνολικά είκοσι πέντε παραβάσεις του ΚΟΚ , σε αυτοκίνητα οκτώ για μέθη οδηγού και δεκαεπτά για ταχύτητα. Δώδεκα παραβάσεις του ΚΟΚ σε δίκυκλα, 2 για μη χρήση προστατευτικού κράνους και τέσσερις για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγού.
Κοντομηνά Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου