Σελίδες

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 - Ένστολη πανελλαδική κινητοποίηση στελεχών Λ.Σ.

Υλοποιώντας τον σχεδιασμό και τις αποφάσεις των Οργάνων μας προγραμματίζουμε ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, την Δευτέρα 17-10-2011 στην Αθήνα, με βασικά θέματα:
1. Τις περικοπές των προϋπολογισμών των Οργανισμών των Σ.Α. που αποτελούν πλέον τροχοπέδη στην αποτελεσματικότητα και την σωστή λειτουργία των Υπηρεσιών μας.
2. Τις συνεχείς μειώσεις των αποδοχών μας και την εκ νέου συρρίκνωση του εισοδήματός μας και με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.
3. Τις επιπρόσθετες ασφαλιστικές ρυθμίσεις που τιμωρούν τον ένστολο συνταξιούχο επιβαρύνοντας τον με χαράτσι 40% στις συντάξιμες αποδοχές του άνω των 1.000 € μεικτά.
4. Το μισθολόγιο των ένστολων όπου παρά την εξαίρεσή μας και την υπαγωγή μας στα ειδικά μισθολόγια ως έχουμε μέχρι σήμερα, η εφαρμοσμένη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση κατ' επιταγή της τρόικας, δεν μας επιτρέπει να καθησυχάσουμε ή να περιμένουμε διαφορετική αντιμετώπιση.
Στο πλαίσιο αυτό οι δράσεις μας και οι αντιστάσεις μας λειτουργούν πολλαπλασιαστικά απέναντι στην αδράνεια και την υποταγή που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.
Σηκώνουμε το κεφάλι, ορθώνουμε το ανάστημά μας και βάζουμε φρένο στην υποτέλεια και στην υποβάθμιση της ζωής μας.
Η υπερηφάνεια μας δεν θα γίνει μειονέκτημά μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 16:00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ)
Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Δριβάκος Γεώργιος  
                           Ο Γεν. Γραμματέας  Κατσίνας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου