Σελίδες

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αστυνομική ενημέρωση-Νομός Κορινθίας

Αναζητούνται δύο δράστες για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα   το πρωί, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, αφού μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων με την απειλή όπλων, προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον 44χρονο υπεύθυνο, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή, πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Συνελήφθη ένα(1) άτομο για ναρκωτικά στην Κορινθία.
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της  ΟΠΚΕ Κορινθίας,  ένας 48χρονος ημεδαπός, για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα σε  από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε όχημα το οποίο οδηγούσε ο 48χρονος, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν,  μία  σκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρος 14,3 γραμ.
Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου
Εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος 36χρονου στην Κορινθία.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος  δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 31 και 28 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 31-05-2011 έως 1-6-2011, στην Κόρινθο Κορινθίας, μπήκαν σε σπίτι ιδιοκτησίας του 36χρονου και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ρουχισμού, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου
Κοντομηνά Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου