Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ

Αγαπητοί μου αναγνώστες , φίλοι μου Έλληνες
καθημερινά διακρίνω πολλές και πολλούς από εμάς , να ποστάρουν άρθρα στο facebook , για την πολιτική ζωή της χώρας μας , για τη διαφθορά , για... , για.... , για.... . Καθημερινά βροχή από ποστ και σχόλια . Το διαδίκτυο έχει γεμίσει ειδησιογραφικά σάιτ , μπλογκς και άλλα τέτοιου είδους σημεία διαδικτυακής προβολής . Αναρωτιέμαι τελικά , η τόση πολύ πληροφόρηση και η "αναγκαστική" υποβολή μας σε διαδικασία διαδικτυακών διαλόγων μέσα από σχόλια , σε τι βοηθά εμάς και εμάς . Σε τι συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας μας ;
Γράφοντας ακόμα και τώρα αυτό το κείμενο , το μυαλό μου με ρωτά ; μα κι εσύ ρε φίλε το ίδιο κάνεις , γράφεις , προβάλεις και σχολιάζεις .
Σε μια κοινωνία , η οποία καθημερινά φθίνει εξ αιτίας μας , αλλά ταυτόχρονα μας φθείρει κι εμάς , χάθηκε η μορφή της, ο λόγος της , η σκέψη της και η ανάπτυξη της . Κατευθυνόμενες ομάδες , ενεργούν με τρόπο πλάνης , προσπαθώντας να μας παρασύρουν και να μας καθηλώσουν , καθιστώντας μας ανήμπορους να αντιδράσουμε , σε όλα αυτά που διαδραματίζονται εις βάρος του ΈΘΝΟΥΣ μας . Στην προσπάθεια τους να ελέγξουν την κοινωνία μας , μας δίνουν χώρο στο διαδίκτυο για να γράφουμε ελεύθερα και καλά , .... φωνάζουν οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι για να εκφράσουν την αγανάκτηση μας , αναγκάζοντας μας να τους παρακολουθούμε καθημερινά στα κανάλια και να τους ακούμε στα ραδιόφωνα να σχολιάζουν την κατάσταση , να κατηγορούν πολιτικούς κι έτσι να μην μας αφήνουν να αντιδράσουμε .
ΜΗΠΩΣ ήρθε η στιγμή να κλείσουμε τους όποιους δέκτες μηνυμάτων μας έχουν εγκαταστήσει ; Μήμπως πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη μας σε όλο το σύστημα "πολιτικοί-ΜΜΕ-Δημοσκπικές εταιρείες - Τράπεζες" ; 
Δεν επιθυμώ σχόλια στο κείμενο μου , αλλά να βάλω στη σκέψη σας κίνητρα δράσης . ΌΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ  .
Νίκων Μάρρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου