Σελίδες

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αμερικάνος στρατιώτης εγκατέλειψε τραυματισμένα παιδιά


Δύο αγοράκια ,9 και 11 ετών, νοσηλεύονται τραυματισμένα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και σε νοσοκομείο της Αθήνας  μετά από σύγκρουση του ΙΧ του πατέρα τους με  αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος Αμερικανός  , ο οποίος υπηρετεί στην Νατοϊκή δύναμη που βρίσκεται στην 120 ΠΕΑ.
Συγκεκριμένα , χθες  το πρωί στον κεντρικό δρόμο της Βέργας , ο 25χρονος κατευθυνόμενος προς Αλμυρό , μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας των παιδιών. Μετά την σύγκρουση ο 25χρονος  εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος τα παιδιά με τον πατέρα διακομίστηκαν στον Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Στον πατέρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και βγήκε ενώ το ένα αγοράκι  νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας , με ελαφρά τραύματα, ενώ το δεύτερο κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών για καλύτερη αντιμετώπιση των τραυμάτων του.
Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 25χρονος σε ξενοδοχείο της πόλης όπου και διέμενα, από άντρες της Τροχαίας, και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου