Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κινέζοι δημοσιογράφοι στην Καλαμάτα


Πρόκειται για δημοσιογράφους που  εργάζονται σε περιοδικά για πού ασχολούνται με το φαγητό, την υγιεινή διατροφή, τον τουρισμό και τα ταξίδια.
Το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξής στην Ελλάδα, διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν , την περιοδεία αυτή , με απώτερο στόχο την προώθηση του ελαιολάδου και της ελιάς στην αγορά της Κίνας.
Κατά την διάρκεια της περιοδείας τους, οι Κινέζοι δημοσιογράφοι, ενημερώθηκαν για την παραγωγή της ελιάς αλλά κα ι για τον τρόπο τυποποίησης του.
Συνοδευόμενοι  από τον γενικό γραμματέα του ΥΠΑΑΤ Γιώργο Κανελλόπουλο και άλλα στελέχη του υπουργείου, όπως η Λίνα Ράππου, η οποία έχει εργασθεί για χρόνια στην έδρα του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου στη Μαδρίτη, καθώς και τον  αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, επισκέφτηκαν εγκαταστάσεις μεσσηνιακών επιχειρήσεων  τυποποίησης.
Οι εξαγωγικών τυποποιητικών επιχειρήσεων που επισκέφτηκαν είναι οι «PanProd-Παντελόπουλος», «ΑΓΡΟΒΙΜ» και Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας.
Οι Κινέζοι επισκέπτες αναχώρησαν χθες το απόγευμα για Στερεά Ελλάδα, ενώ το ταξίδι τους θα συνεχιστεί στην Ιταλία.
ΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου